صفحه اصلی
محصولات
لیست امولسیفایرها
برنامه
گالری
اخبار
وبلاگ
درباره ما
درباره ما
تماس با ما
موقعیت شما : صفحه اصلی > وبلاگ

امولسیفایرهای رایج در مراقبت از پوست چیست؟

تاریخ:2023-10-11
بخوانید:
به اشتراک بگذارید:

امولسیفایرها چیست؟


امولسیفایر یک سورفکتانت است که برای مخلوط کردن دو ماده غیر قابل امتزاج یعنی آب و روغن استفاده می شود. اگر آب و روغن در یک مایع یکسان بدون امولسیفایر وجود داشته باشند، معمولاً به دو لایه متفاوت جدا می شوند. با افزودن یک امولسیفایر، این دو ماده می توانند به خوبی با یکدیگر ادغام شوند و یک بافت امولسیونی پایدار ایجاد کنند. برخی از نمونه‌های امولسیفایرها عبارتند از: پلی‌سوربات 80، لسیتین سویا، مونوگلیسریدها و سدیم استئاروئیل لاکتیلات و غیره.

انواع معمولی امولسیفایرها

1. امولسیفایرها بر اساس مقادیر HLB به دو نوع تقسیم می شوند.

یکی نوع آب در روغن است که یک امولسیفایر چربی دوست است که قطرات آب را در روغن محصور می کند. امولسیفایرهای W/O برای ایجاد حس چربی مانند کرم شب و ضد آفتاب استفاده می شوند. نوع دیگر امولسیفایر نوع روغن در آب است که یک امولسیفایر آبدوست است که روغن را در قطرات آب به دام می اندازد.

کاربردهای همه کاره DATEM در غذا

2. بر اساس ویژگی های گروه آبدوست، امولسیفایرها را می توان به سه گروه دسته بندی کرد.


اولی امولسیفایر آنیونی است. امولسیفایرهای آنیونی در آب یونیزه می شوند و گروه های هیدروفیل آنیونی مانند صابون های اسید چرب و فسفات ها را تشکیل می دهند. امولسیفایرهای آنیونی باید در شرایط قلیایی یا خنثی استفاده شوند نه در شرایط اسیدی. همچنین می توان آن را با امولسیفایرهای آنیونی یا غیر یونی دیگر ترکیب کرد.

دومی یک امولسیفایر کاتیونی است. امولسیفایرهای کاتیونی دارای بار مثبت هستند و در آب یونیزه می شوند و گروه های آبدوست کاتیونی تشکیل می دهند. امولسیفایرهای کاتیونی باید در محیط اسیدی استفاده شوند و نباید با امولسیفایرهای آنیونی همراه شوند.

آخرین امولسیفایر غیر یونی است. امولسیفایرهای غیریونی در آب یونیزه نمی شوند. گروه های آبدوست آن گروه های قطبی مختلفی مانند پلی اکسی اتیلن اتر و اکسید اتیلن هستند. امولسیفایرهای غیر یونی یکی از محبوب ترین انواع امولسیفایرها در لوازم آرایشی و بهداشتی هستند زیرا کمتر باعث تحریک پوست می شوند. نمونه هایی از امولسیفایرهای غیریونی در لوازم آرایشی حاوی اسید استئاریک و گلیسریل استئارات، ستیل استئاریل الکل و غیره است.

امولسیفایر رایج در لوازم آرایشی

1. پلی سوربات 80


Polysorbate 80 e433 یک مایع زرد رنگ چسبناک و محلول در آب است که یک ماده مراقبت از پوست است. در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت شخصی به عنوان سورفکتانت، حل کننده، امولسیفایر و تثبیت کننده استفاده می شود. پلی سوربات 80 به تولید محصولات مراقبت شخصی صاف و با قابلیت پخش آسان کمک می کند. به عنوان یک سورفکتانت عالی، امولسیفایر e433 نقش مهمی در پاک کننده ها و شستشوی بدن ایفا می کند. این به این دلیل است که آنها برای از بین بردن کثیفی و چربی تجمع یافته روی پوست مفید هستند.

پلی سوربات 80 e433 به عنوان یک امولسیفایر برجسته، آب و روغن را قادر می سازد تا بدون جدا شدن بهتر با هم مخلوط شوند و در نتیجه یک سیستم امولسیونی پایدار تشکیل شود. در ضمن امولسیفایر e433 را می توان در لوازم آرایشی به عنوان حل کننده نیز استفاده کرد. وجود پلی سوربات 80 در محصولات مراقبت از پوست به حل شدن بهتر اسانس ها در فرمولاسیون مواد خام کمک می کند و به محصول قوام، پایداری و محافظت در برابر الکتریسیته ساکن بهتر می دهد.پلی سوربات 80 e433 قابلیت شستشوی اسکراب‌ها و پاک‌کننده‌های آرایش را افزایش می‌دهد و میزان باقی‌مانده‌ای که ایجاد می‌کنند را به حداقل می‌رساند.

2. سدیم استئاروئیل لاکتیلات


سدیم استاروئیل لاکتات از مشتقات اسید استئاریک و لاکتیل لاکتات است. این یکی از رایج ترین امولسیفایرهای یونی است. امولسیفایر e481 یک امولسیفایر یونی است که اغلب به عنوان یک امولسیفایر، پاک کننده و نرم کننده در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود. امولسیفایر 481 دارای قابلیت امولسیون کنندگی فوق العاده ای است که آن را قادر می سازد به لوازم آرایشی بافتی صاف و کرمی بدهد. غلظت بالای سدیم استئاروئیل لاکتیلات به عنوان یک سورفکتانت عمل می کند که باعث می شود چربی و کثیفی ها از روی پوست شسته شوند. به همین دلیل، امولسیفایر e481 نیز یک عنصر محبوب در پاک کننده ها و شامپوها است. تولید کف غنی را برای پاکسازی بهتر مو و پوست تحریک می کند. علاوه بر این،امولسیفایر SSLیک لمس دلپذیر و تجربه مطلوب در سیستم های پاک کننده و لوسیون های آرایشی ایجاد می کند. مقامات مربوطه تایید کرده اند که سدیم لوریل لاکتیلات برای استفاده در لوازم آرایشی بی خطر است.

3. گلیسریل استئارات و سیئاریل الکل


یکی دیگر از امولسیفایرهای غیریونی رایج گلیسریل استئارات است که مشتقاتی از گلیسرول و اسید استئاریک از اسیدهای چرب است. دارای خواص امولسیون کنندگی و تثبیت کننده قابل توجهی است که به طور مکرر در محصولات مراقبت شخصی یافت می شود. Cetearyl Alcohol مخلوطی از الکل ستیل و استئاریل الکل است که متعلق به یک امولسیفایر غیریونی است. افزودن آن به لوازم آرایشی بافتی کرمی به آنها می دهد.

کاربردهای همه کاره DATEM در غذا

در نتیجه گیری


امولسیفایرها در لوازم آرایشی بسیار مهم هستند زیرا برای ایجاد فرمول های پایدار و همگن ضروری هستند. امولسیفایرها به طور گسترده در محصولات مراقبت شخصی و لوازم آرایشی مانند لوسیون ها، کرم ها، اسکراب ها و شامپوها کاربرد دارند. سازنده امولسیفایر chemsinoطیف گسترده ای از انواع امولسیفایر را برای انتخاب شما به فروش می رساند. اگر در مورد امولسیفایر کنجکاو هستید، لطفا با قیمت امولسیفایر مشورت کنید.
وبلاگ مرتبط
چگونه از مهاجرت روغن در قنادی جلوگیری کنیم؟
چگونه از مهاجرت روغن در قنادی جلوگیری کنیم؟
08 Sep 2025
مهاجرت روغن یک چالش رایج در شکلات‌ها و شیرینی‌سازی‌ها با پر کردن مغزها، کارامل یا خامه است. منجر به شکوفایی چربی، از دست دادن بافت و ماندگاری کوتاه‌تر می‌شود. جلوگیری از مهاجرت روغن به ترکیب مناسب امولسیفایرها، لایه های سد و سیستم های چربی پایدار نیاز دارد. در این وبلاگ دلایل مهاجرت روغن، تاثیر آن بر کیفیت شکلات و راهکارهای عملی که تولیدکنندگان مواد غذایی می توانند برای محافظت از محصولات قنادی خود استفاده کنند را توضیح می دهیم.
موارد استفاده و فواید پروپیلن گلیکول مونوستئارات در بستنی
موارد استفاده و فواید پروپیلن گلیکول مونوستئارات در بستنی
08 Nov 2024
پروپیلن گلیکول مونو استئارات (PGMS) یک امولسیفایر پرکاربرد در صنایع غذایی به ویژه در تولید بستنی است. این نقش کلیدی در حصول اطمینان از اینکه بستنی دارای بافت صاف و خامه ای است که مصرف کنندگان آن را دوست دارند، ایفا می کند. از بهبود ساختار محصول نهایی تا افزایش ماندگاری، PGMS مزایای بسیاری در فرمولاسیون بستنی ارائه می دهد. این مقاله توضیح می‌دهد که PGMS چیست، چگونه در بستنی کار می‌کند، کاربردهای آن و چرا در ایجاد دسرهای منجمد با کیفیت بالا بسیار مهم است. 
امولسیفایرهای مورد استفاده در محصولات پخته شده
چگونه از امولسیفایرها در نان، بیسکویت و کیک استفاده می شود؟
07 Jul 2025
امولسیفایرها باعث می شوند که مواد ناسازگار مانند آب و روغن به نرمی با هم ترکیب شوند. در پخت، نقش آنها فراتر از مخلوط کردن ساده است. آنها رفتار خمیر را بهبود می بخشند، ساختار را تثبیت می کنند، نرمی را افزایش می دهند و به طور قابل توجهی عمر مفید را افزایش می دهند. این مقاله به بررسی نقش حیاتی امولسیفایرها در تولید نان، بیسکویت و کیک می پردازد - و اینکه چگونه امولسیفایر مناسب می تواند محصول شما را متحول کند.
شروع به درآمد قابل توجهی کنید
سود امروز در کشور شما!
ایمیل
Whatsapp